Hogyan kell a lovat belovagolni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 19:28
1/7 anonim válasza:
ezt le lehetne írni, olyan 1000 oldalon és még akkor se tudnál semmit,mert kéne melléd valaki aki kívülről kontrollál
2/7 anonim válasza:
Valahogy úgy, ahogy a repülőt berepülni.
3/7 anonim válasza:
4/7 x) válasza:
Kismillió ilyen kérdés volt már, nézz utána :) egyébként csak tapasztalt lovas mellett!
5/7 anonim válasza:
Nagyapám lovakkal foglalkozott egész életében, kicsi gyerekként is láttam már, amikor kocsizza, vagy lovagolja be A csikókat.
először is megismertetett velük egy hevedert, amit a hátára kötött. Ha ezt megszokták felnyergelte őket. utána fokozatosan a súlyhoz szokatta a pacit. Majd a zabla, stb. végül már rá is ültetett valakit, legtöbbször engem, én voltam a legkönnyebb
6/7 anonim válasza:
ahogy az iskolába tanítják....
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ha leírod itt nekem, hogyan kell repülőt vezetni vagy óceánjáró hajót, akkor esküszöm, nem sajnálom az időt és én is leírom, amit a belovaglásról tudni kell.
Ja, hogy nem lehet leírás alapján megtanulni repülni? Nos, lovat belovagolni se....
SZAKEMBERT KELL KERESNI!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!