Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen feladatokat csináljak?

Milyen feladatokat csináljak?

Figyelt kérdés
Új helyre fogom vinni a lovam és heti 6x lovaglok. 3x edzővel 3x egyedül. Arra gondoltam, hogy egy darabid először csak futószárazom a lovat, mert új helyen nem tudom hogy viselkedik. És csak azután ülök rá. Kavalettire gondoltam, meg kicsi x vagy meredekre. Tudtok írni érdekes ülésjavító feladatokat? Vagy kondis feladatokat?
2011. szept. 20. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A terep szerintem is nagyon hasznos tud lenni, persze ha van rá lehetőséged. De egyedül lehetőleg ne menj ki, nehogy eltévedj. Na meg terepre minimum ketten kellenek a biztonság végett. Persze nem törvényszerű. A szőrén nélküli lovaglásnál egyszeri alkalomtól még nem lesz semmi baja. Amúgy meg gondolj csak bele, hogy a lovasok évszázadok óta lovagoltak szőrén, és nem lett a lónak semmi baja. Azért már ne légy olyan buta, hogy túlóvod a lovat még a széltől is. Ülésjavító feladatnak ott van pl. az, amikor felhúzod az egyik lábad, vagy felemeled a két kezed, vagy egy bottal gyakorolsz.
2011. szept. 21. 00:41
 12/12 A kérdező kommentje:

1. terep nincs a közelben csak 1órára

2. nincs kivel kimenni

3. a lovamnak most volt szemműtétje és még nem mehet bele sok por.

4. szőrén nem szeretnék mert nagy a marja és multkor úgy feltört hogy ömlött belőlem a vér...

2011. szept. 21. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!