Van valami sorrend arról hogy kik indultak a NV-án?
Ez akármikor megeshet, ezért nem a szervezőket kell okolni... Én is bemutatós voltam ott, és elit szinvonalú volt a versenypálya és felszereltsége. Rengeteg eligazítóval, biztonsá őrrel, állatorvossal. Nemzetközi szinten is megállná a helyét a szervezés!
Balesetek sajnos mindig vannak... és azért a lovasok körében köztudott, hogy a galopposok egy elvetemült népség (tisztelet a kivételnek) .
A bejutásért előfutamokra kellett menni, a legjobbak bekerültek a NV előfutamaira és abból a legjobbak indultak a "fő vágtán". Vagy aki nem akart rés venni a selejtezőkön az 2millióért nevezhetett a fő vágtára. A bemutatókra, ugró versenyre meg meghívás alapján lehetett bejutni.
Ezt tudom :)
De engem pontosan 2 név érdekel. Az hogy ki indult Paksról, és Foktőről.
www.vagta.hu
Ha még megvan az oldal akkor ezen könnyen rátalálsz.
Én is ott voltam, láttam a balesetet. Nem Magyarország hibája, hogy a ló felbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!