Milyen fajta lovaik vannak A gyűrűk ura - a gyűrű szövetsége c. filmben a fekete lovasoknak?
Figyelt kérdés
remélem valaki tud választ adni:)
egyszer már feltettem ezt a kérdést, a filmekhez, de ott senki se írt:(
2011. szept. 17. 08:07
1/9 anonim válasza:
A fekete lovasok azok a Nazgúlok, agyis gyűrűlidércek. De nekik nem lovaik vannak, hanem ilyen sárkányszerű repülő lényen 'lovagolnak'.
2/9 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem tudok érdemben válaszolni, de az elsőnek:
az első részben igenis lovuk volt, később ültek át azokra a "sárkányokra".
3/9 anonim válasza:
Nem épp ugrálok a filmért, nem is tegnap néztem, de úgy rémlik, hogy fríz lovak. Majd belekukkantok a filmbe.
4/9 x) válasza:
Sajnos én nem láttam a filmet és a neten sem sikerült értékelhető képet találnom (nem tudnál linkelni?) de ha feketék akkor valószínűleg fríz lovak. Azokat használják filmekben a "gonoszok lovaiként" :)
5/9 anonim válasza:
Én sem mostanában láttam a filmet, de nekem is úgy rémlik, hogy frízek. Persze előfordulhat, hogy andalúzok, mert nem tudom, hogy volt-e bokaszőrük.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. szept. 17. 20:00
8/9 anonim válasza:
én pont tegnap néztem meg a filmet, és azok a lovak nem frízek.
nincs bokaszőrük, a lábaik pedig vékonyak. pontosan nem tudom milyen fajták, de eredetileg sötétbarnák.
9/9 anonim válasza:
Nos érlek szépen. Nem frízek mert:
Kevés a farkuk és a sörényük
kisebb testűek
nincs bokaszőruk
más a pofájuk
Vagy angol telivérek vagy andalúzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!