Függ valamitől a csikó neme? Miért szívjuk meg ennyire a csődörcsikókkal? :D
Konkretan az xy kromoszomaktol fugg - de, ha ennyi csodor szuletik, miert nem herelitek ki es hereltkent konnyebb tartani, banni, eladni...?
Es gondolod, hogy jo otlet nem eladni oket? Irod hogy nincs szivetek eladni - egy ido utan lesz 200 lovatok, akiket etetni-kormolni-patkolni-allatorvos stb kell. Szoval hereles, eladas...
Bocs az offért, DE....
Legtöbben csak herélnének!!! ÁÁÁÁhhhhh!!!! Tudom, hogy a mének macerásabbak, de az az igazság, hogy legtöbbször nem a ménnel van a gond, hanem a töketlen gazdival. Már bocsánat!! Egy lótartónak tisztában kell lennie azzal, hogy mire és mikor való a herélés. Először is nekem két ménem van, fedezőmének. Nem hagytam őket elkanászodni, és néhány dolgot figyelemmel kell tartanom, de nincs amúgy velük különösebb probléma. Na meg a másik: mert hogy a lovakat etetni kell, vakcináztatni, bla bla bla... Ezt már szerintem minden lótartó megtapasztalta!!! Mit kell más dolgába beleavatkozni? Lehet, hogy ő bírja pénzzel! Akkor meg mit kell szekálni? Abban egyetértek, hogy akinek nincs rávalója, az inkább ne tartson lovat, mert azzal mind a ló, mind a saját ló életét megnehezítheti, de ha bírja, akkor miért ne? Rosszmájúak társasága!!! Cöhhh!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!