Hol találok ilyen lehetőséget?
Na tehát, arról van szó, hogy még csak futószáron tanulok vágtázni, tehát nem is vagyok még olyan hű de jó lovas, meg pénzünk sincs saját lóra.
Én viszont arra gondoltam, hogy lehetne úgy lovam, hogy egy másik emberrel közös tulajdon. Mondjuk aki már vágtázni, ugratni is jól tud, és jól ismeri a lovakat. Az anyukám unokatestvérének pont abban a lovardában van lova bértartásban, ahová én járok lovagolni.
Akkor inkább azzal a lóval érdemes foglalkoznom, vagy "félbértartást" (két embernek egy ló) csinálnom?
Légyszi normális válaszokat írjatok, köszi!
Ahhoz, hogy akár felesben is érdemes legyen lovat tartanod, előbb tanulj meg rendesen lovagolni, meg amit csak lehet, tanulj meg a lovakról. Akkor lesz csak benne örömöd.
Nem éri meg elsietni a dolgokat. Ha majd jó lovas leszel, eldöntöd, melyik lesz ideálisabb számodra: félbértartás, vagy unokatesó lova, vagy akár valami egyéb lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!