Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Estél már le ugrás közben/után?

Estél már le ugrás közben/után?

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 15:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szia!

nekem van egy friz lovam es 2 eve jarunk dijugrato es military versenyekre!ugrasnal meg sosem estem!de pl terepen vaagy lovardaban estem mar egy joparszor

2011. okt. 9. 11:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Előtte utána közben már minden volt :DD

Előtte: Kettesugrást ugrottunk, első elemmel, a meredekkel semmi baj nem volt, de a második elem, az oxer nem tetszek a csöppségemnek és megállt:D de aranyos volt mert nem hajtotta le a fejét, mert akkor előreröpültem volna az tuti :D így csak ráültem az egyik rúdra :D

Közben: egyszer egy ügetővel ugrottam és még a mai napig se tudtam hogy volt de meredeket ugrottunk és megállt aztán megugrotta mégis nem tudom pontosan de én telibe fenékkel landoltam. úgy bevertem a popsicsontomat(ezt most nem tudom máshogy megfogalmazni :D) hogy alig bírtam visszaülni. másnap meg még jobb volt xdd

Utána: na ez a legviccesebb mind közül:D Oxert ugrottunk, és az én pacim hajlamos rá hogy ha minden klappol, jó a távolság minden, akkor ugrik rá akkorát hogy húha. Na most is ez történt a 90 centis oxerre ugrott kábé 120-at és én erre nem készültem fel :DD Elmaradtam aztán katapultáltam:D Talpra akartam érkezni de nem jött össze mert a lendület tovább vitt. A szárakat is meg akartam fogni ezért az lett a vége hogy széttárt karokkal pofával előre kiplaccsantam a homokba :"D Kár hogy nem lett levideózva :DD

bocsi az élménybeszámolóért, olyan jól esett :DDD

2013. jan. 9. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!