Estél már le ugrás közben/után?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 15:18
4/12 A kérdező kommentje:
és fájt? még sosem estem, de szeretnék belekezdeni.. :D
2011. szept. 4. 18:53
5/12 x) válasza:
Attól függ hogy és melyik részedre esel :) persze a fájdalom valamilyen szinten elkerülhetetlen. De fölösleges félni tőle egyszer minden lovas leesik, de persze izgulunk :D
6/12 anonim válasza:
Esni meg kell tanulni :) hogy ne úgy ess hogy összevissza töröd magad hanem szépen gurulsz egyet és felpattansz :) :P de ha mégsem :D akkor mi szoktuk pontozni az esést :D jó játékot lehet csinálni ebből is :)
7/12 anonim válasza:
Hogyne, de még hányszor! Egyszer a karom is eltörött miatta, mert lóval együtt buktam. Most meg a vállam ugrott ki mert ugrás után lovacskám hülyén vette a kanyart - valahogy összekavarodott a lábsorrendje, mi sem értjük - és borultunk egyet.
Volt hogy lovacska belerakott az ugrásba, mert szemes volt.
Aki ugrat, az mind leesik egyszer, benne van a pakliban, ez egy ilyen 'szakma'.
8/12 anonim válasza:
11 év alatt ugráskor vagy után soha
9/12 anonim válasza:
Egyszer. Távolról ugrott el a ló én még akartam, hogy betegyen egy rövid vágtaugrást és nem készültem fel az ugrásra. Magával rántott és az akadály túloldalán lefolytam róla :P
10/12 anonim válasza:
16 év alatt ugás közben /előtt 1x-se.. de lekopogom, mert ma is ugro edzésem lesz :p Utána már estem lóval, de ez már a kanyarba" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!