Akiknek van lovuk! Kancád, csődöröd vagy herélted van (bőv. Lent)?
Figyelt kérdés
Kancád, csődöröd vagy herélted van? Miért pont azt választottad?2011. aug. 31. 19:58
3/19 anonim válasza:
Herélt, és nem én választottam. =P
4/19 anonim válasza:
nekem a sajátom az kanca és nem én választottam csak ez az egy lehetöség volt,nem kell válogatni azt kell elovagolni 100% -os teljesitményel amit adnak!
5/19 anonim válasza:
Nekem kanca van ,azért mert a csikóját ha eladom, vissza adja a takarmány árát.
6/19 anonim válasza:
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:04
Milyen lovad van neked, hogy ilyen jó pénzért el tudod adni a csikót? :O Fríz, appaloosa, haflingi vagy arab telivér? Merthogy nekem ezek közül az egyik, de még ilyen fajtánál sem mindig éri meg... Nem tudom, hogy hogyan csinálod, elárulhatnád. =)
9/19 anonim válasza:
Kancám van, de egy heréltet lovagolok. a kancát el fogjuk adni és a csikóját tartom meg
10/19 anonim válasza:
Kunkorenciát nem akarok ,amúgymeg a kérdésre válaszolj.Vagy teis kötekedni akarsz,nem mindegyneked milyen lovam van? deres.Többet nem árulok el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!