Lovaglás közben néha szokott fájni a térdem. Mit tudok tenni?
Nektek megy megy ezerrel a piros pacsi. :D
Állatok.
Nekem is így kezdődött. Térdfájással lovaglás közben. Aztán kiderült, hogy alapból rossz a térdem, és hogy dupla adag porcerősítőt kell szednem, mint egy már elég idős embernek.
Ennek ellenére én lovagolok rendszeresen, lovam is van. Néha, mikor leszállok róla, akkor fáj, de csak ha túlerőltetem.
Egyébként nekem sokat számított, hogy milyen széles a ló. Egy nagyobb darab pacin képtelen voltam lovagolni, de az enyém kecses, kis keskeny hátú, és így nincs gond :)
Nekem is szokott fájni a bal térdem, ha megerőltetem. Szintén az előző hozzászólhoz hasonló a helyzetem. Ramaty a térdem, de lovagolok. És én is a keskeny pacikat szeretem! Ja, és még a jobb bokám is. Volt egy kis balesetem vele (nem lovas), abból kifolyólag. A kikönnyített ügetést nagyon szeretem, de piszok hamar megfájdul a bokám.
Én is azt tudom javasolni, hogy lovaglás előtt mozgasd át, utána pedig kend be valami kencével, ami izületi és izom fájdalmakra való. Nekem a Rictofit Sportkrém bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!