Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A csatlakozás nélkül is el...

A csatlakozás nélkül is el lehet nyerni a ló bizalmát, vagy szükség van a csatlakozásra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy lehet, hogy én vagyok hülye, de mostanság lett a Monty féle módszer ennyire felkapott. Persze biztos vagyok benne, hogy a "suttogók" régebben is űzték, de nekem pl. 10 évvel ezelőtt is baromi jól ment a ló bizalmának elnyerése anélkül, hogy egyáltalán tudtam volna a csatlakozásról és barátairól.
2011. aug. 29. 07:26
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Utólsónál a pont! :-)

Évekkel ezelőtt kaptam egy arab lovat, nem azért, mert valaki nagyon jót akart nekem, hanem azért, mert a gazdája azt mondta, mindegy, mit csinálok vele, csak a portáról távolítsam el, mert semmit nem tudnak vele kezdeni. Hozzáteszem, elég régóta foglalkoznak amúgy lovakkal, nem is rosszul. De ezzel nem boldogultak. Még kötőféket se tudtak a fejére tenni.

Elhoztam. Akkor még hírét se hallottam csatlakozásnak és hasonlóknak. A ló a mai napig ha meglát, jön elém, dugja az orrát, hogy símogassam meg, megy futószáron, nyereg alatt, stb. Ja és idegennel sem ellenséges.

Csak úgy bántam vele, ahogy egy lóval kell. Ennyi volt a titok. Szeretettel, de hozzáértően és határozottan. Elfogadott, megszeretett.

2011. aug. 29. 07:56
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Második válaszolónak,nagyon egyet értekveled,egyik helyt a lószállitással kapcsolatban,ugy nyilatkozik,nemkell félni a rendőröktől, mert minden rendőr korrupt,ő piross lámpán átment 2000ft ért megúszta,egy másikhelyt azt bizonygassa,hogy rendőr,nacsak ennyit az állatkertről mert aki nemúgy válaszol az ő részére nemhozzá értő.
2011. aug. 29. 20:37
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
ez igy igaz ezt irtam! de akkor még nem voltam rendör most az vagyok és sokan vannak koruptak a kollegák között de nem bizonygatok és megmondtam hogy szállj le rolam te hulladék !
2011. aug. 29. 20:42
 15/19 anonim ***** válasza:
17%
és ha jol emlékszem te fenyegetél meg engem hogy megtalálsz ,azota se jöttél csak a pofád jár de gyere nyugodtan már várlak nálam a bejutás könyü a kilépés bizonytalan ,nagyon várlak már!!!!!!!
2011. aug. 29. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
ma 20.37!sajnálatos modon tegnap feltörték az automat a saját garázsomba,mivel te megfenyegettél engem egy honapja ezen szavakat használva:"tudom kivagy vigyázz mert megtalálak fogd vissza magad" ezért te lehetsz aki feltételezett elkövetöként szoba jöhetsz elsönek ugyanis ha egy adott portálon felmerül a büncselekmény illetve ennek felbujtására a GYANU a hivatalos szervek ki kérhetik a portál üzemeltetöjétöl a szoban forgo felhasználo adatait szoval ne lepödj meg ha felveszi veled a rendörség a kapcsolatot ,nyilván nem lehet rádbizonyitani de sok fejfájást okozhat ez neked!
2011. aug. 29. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Huh, elmérgesedett a helyzet...

A kérdésre válaszolva, szerintem jó módszer a csatlakozás és rosszul tartott, lelkileg sérült lovaknál ha alkalmazod, sokkal hamarabb elnyered a bizalmát, de gey rendes körülmények között tartott lónál nem szükségszerű. Mondjuk még betanításnál is érdemes csatlakozni. . . :)

2011. aug. 30. 09:49
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
* egy
2011. aug. 30. 09:50
 19/19 anonim ***** válasza:
66%

Igen! ( http://www.youtube.com/watch?v=mnszZ9ZI6po)

mert ők sem tudták mi az a csatlakozás és mégis tökéletesen tudtak mindent a lovak, csikók! Az a hecc sem volt hogy a ló 3 éves koráig nem dolgozott a 1,5 éves csikó már kocsizott! 2 évesen belovagolták 3 évesen csikósokkal dolgoztak méneseknél!!! mégis 25-30 évig éltek!

Nyúlbarát válaszairól pedig annyit hogy ő legalább látott már közelről lovat és nem csak azt írja le amit elolvasott!

Szóval szerintem nem csak őt kell baszogatni mert vele általában (nem mindig) egyet értek!! :)

2011. aug. 30. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!