Kezdőoldal » Állatok » Lovak » S. O. S 4 lovam van (tovább...

S. O. S 4 lovam van (tovább lent) (? )

Figyelt kérdés
Szóval 4 lovam van és kivittem őket a legelőre én ott voltam velük játszottam, futtattam öket. De egy fél órára el kellett mennem és a pacik ott maradtak egyedül. Mikor visszamentem a legfiatalabb 3 éves lovam nyakán sérüléseket találtam karcolásokat. fertőtlenítettem és úgy tűnt semmi baj. De ma nagyon furcsán viselkedett pl. mikor közelebb mentem hozzá meghátrált,mintha félne tőlem de én még soha az életben nem bántottam őt, nagyon szretem és enni sem evett csak egy nagyon kevés szénát, inni pedig egy kortyot sem. Nagyon aggódom miatta. Tudom hogy az egyik lovimmal nem voltak jóban (ő 3 éves) nem tudom miért, egyszerűen csak nem csípték egymást egyszer sem verekedtek össze. Szóval tényleg nem tudom mi baja lehet!! segítsetek
2011. aug. 26. 18:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az én lovamat kikötötték hosszú kötélre h legeljen és megsérült a lába a kötéltöl és ö is nagyon minimálisan evett és ivott és depresszios is lett:/...amikor nemlátott magábaroskad nem mozgott nemcsinált semmit ált és a tekintetében látszott a félelem és a szomoruság...és ahogy megfejtettem ezt máshogy keztem vele foglalkozni és meglett az eredménye!!:)...probáld fürkészni a szemeit h mitis érezhet a lovad mikor hátrál stb..nagyonsokat elfog árulni a tekintete és várdmeg ameddig ö lép nelegyél eröszakos...ugyanez a kajával és a vizzel...a sebet nemlehet h kutya csinálta?:S
2011. szept. 19. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!