S. O. S 4 lovam van (tovább lent) (? )
Figyelt kérdés
Szóval 4 lovam van és kivittem őket a legelőre én ott voltam velük játszottam, futtattam öket. De egy fél órára el kellett mennem és a pacik ott maradtak egyedül. Mikor visszamentem a legfiatalabb 3 éves lovam nyakán sérüléseket találtam karcolásokat. fertőtlenítettem és úgy tűnt semmi baj. De ma nagyon furcsán viselkedett pl. mikor közelebb mentem hozzá meghátrált,mintha félne tőlem de én még soha az életben nem bántottam őt, nagyon szretem és enni sem evett csak egy nagyon kevés szénát, inni pedig egy kortyot sem. Nagyon aggódom miatta. Tudom hogy az egyik lovimmal nem voltak jóban (ő 3 éves) nem tudom miért, egyszerűen csak nem csípték egymást egyszer sem verekedtek össze. Szóval tényleg nem tudom mi baja lehet!! segítsetek2011. aug. 26. 18:51
2/11 A kérdező kommentje:
Kértem de az állatdoki sem tud többet... ő is fertőtlenítette és azt mondta hogy a lóval amivel nem volt jóban ne eresszem össze... persze megfogadtam a tanácsát de nemhiszem hogy ő támadta volna meg :(
2011. aug. 26. 18:55
3/11 anonim válasza:
első vagyok,keress egy szakembert,mondd el neki,hogy a ló,hogy viselkedik veled és kérd ki a tanácsát
4/11 anonim válasza:
szintén én vagyok,minden ló szívéhez a gyomrán át visz az út:D
5/11 anonim válasza:
Ez érdekes... Nem tudom a lovak elég kiszámíthatatlanok úgyhogy ha csak a 4 ló volt a legelőn és el voltak kerítve, más nem lehetett ezért szerintem próbáld meg azt hogy egy kicsit kettesben hagyod őket és te elbújsz , úgy hogy látod őket és közel vagy így pontosan látod, hogy reagálnak egymásra, mit csinálnak de ha gond lenne közbe tudsz lépni
6/11 anonim válasza:
Egyedül volt etetés közben? Lehet hogy fél, hogy a másik ló elveszi tőle a kaját, esetleg elkergeti az itatótól, azért nem eszik és iszik.
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy ahogy eddig szoktam etetni, minden lónak a saját karámjában és eddig nem volt semmi gond. Viszont észerevttem hogy az egyik szeme remeg ezért nagyon félek, most hívtam az állatdokit :(
2011. aug. 26. 21:11
8/11 anonim válasza:
Na mi lett? Lehet, hogy van vmi betegségféléje, és nem bunyóztak...
9/11 A kérdező kommentje:
Az hogy lehet hogy egyik szemére megvakult, mert belekapott valami állt :'( de még nem tudom viszont még kicsi korában az anyja fejberúgta véletlen akkor nem volt utána semmi baja de lehet hogy az is szerepet játszik ebben az egészben...
2011. aug. 27. 12:24
10/11 anonim válasza:
Lehet hogy ha meghátrált a közeledésedtől hogy valaki bántota a legelőn! egyik ismerősömnek is a legelőn bántották a lovát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!