Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Erről a lovaglónadrágról mi a...

Erről a lovaglónadrágról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link] Ha valakinek volt/van ilyenje az írjon már róla véleményt. Nagyon fontos lenne mert ilyet akarok venni csak azért nem megyek fel Pestre hogy aztán kiderüljön hogy nem jó... :/ :) 14/L
2011. aug. 24. 14:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Értem! Hát most ami nekem volt az egy ELT-es lovaglónadrág

egy évig bírta szóval ennyi a drága nadrágokból. Ezért jobb valami olcsóbb is!

2011. aug. 24. 18:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem hamar (2 használat) kibolyhosodott, de attól még jól használható. Nekem nincs vele bajom, csak a mérete nem jó :(
2011. aug. 24. 21:58
 13/15 anonim válasza:

Asszem nekem ilyen volt,vagy valami hasonló.Akkor jó,ha alkalmanként használod (egy héten egyszer,pár órára).És amúgy üzenem mindenkinek hogy:

Ha elolvassátok a leírást ott van hogy ,,alkalmi" vagy ,,rendszeres" használatra. :) persze hogy hamar tönkremegy,ha nem a rendeltetésnek megfelelően használod.Amúgy énis egész nap lovon ülnék,ha lehetne,de sajnos nincsen erre lehetőségem,de ettől nem csak mutiba hordok lovaglónadrágot :) persze mindenkinek meglehet a véleménye,és ezen ne vesszetek össze légyszíves,mert ez az oldal azért van,hogy segítsünk egymásnak.(veszekedésre ott a fészbúúúk :D)

2011. aug. 25. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Heti egyszer járok lovagolni és 1 éve használom. Kibolyhosodott, de csak azokon a részeken, ahol éri a nyereg meg a csizma. Amúgy imádom.
2011. aug. 25. 16:30
 15/15 anonim válasza:
Nekem négy éve bírja, semmi bajom vele. Egy másik gatyóm két évet bírt, az kiszakadt, de azért, mert beleakadtam a kerítésbe, és kiszabta.. az anyaga össze fog tömődni egy fél év alatt, a mosástól ki fog fakulni, és sötétbarna lesz, és nem is lesz annyira puha, mint az elején... de egyébként jó, meg bírja..
2011. szept. 18. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!