SZerintetek szép paci? Érdemes megvenni? /képek/
2011. aug. 22. 17:15
21/24 anonim válasza:
Itt a legtöbben csak szidják szerencsétlen lovat! Gondolom nem versenyzéshez kell akkor nem kell a mesebeli l?ó! Mért ez a ló talán nem ló csak mert van valami hibája????? Szerintem egyátalán nem csúnya ló! Ha bér tartjátok akkor kérjetek annyit havonta amiből kijön a tartása plusz a haszon. Ha nincs valami fertőző betegsége vagy rossz szokása amit elkaphat a többi ló akkor mért ne?!
22/24 KiaraMira válasza:
én a rovarirtó nyakörvet se látom rajta....:O
am. meg: 1-Ne csak kinézet alapján válassz lovat! Ha meg akarod venni és céljaid vannak vele (lovagolni akarod esetleg versenyezni) akkor mindenképpen próbáld ki
de ha csak bértartásról van szó, akk nem értem h minek kell hogy tetszen neked??
2-Ne másokat kérdezgess, hogy nekik tetszik e? neked kell, nem??
23/24 KiaraMira válasza:
amúgy szerintem szép! És ha telivér volt az apja akk ahhoz nem vékony
24/24 anonim válasza:
Szépnek szép...de ha pl futamló akkor elég gáz..xD de biztos nem annak.:D na mind1 csak annyit mondanék vele hogy ne a kinézetet nézd hanem a célra valóságot..mert egy díjlovat nemlehet ugrólonak berakni..tehát..versenyezni ha kezdő vagy akkor 7-8 éves tapasztaltat válassz..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!