Kezdőoldal » Állatok » Lovak » SZerintetek szép paci? Érdemes...

SZerintetek szép paci? Érdemes megvenni? /képek/

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

3,5 éves kanca, apja telivér, vélemények?:)

2011. aug. 22. 17:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Bocs, de ha bértartásról van szó akkor már nem ingyenes és nem lesz a tiéd, ne vidd el! Ez a ló nagyon sovány, csúnya a fara, de látni kellene közelebbről. Tapasztalataim szerint a mai fiatalok ha már látnak négy lábat egy fejet egy farkat az már szép paci néha még a szarvát is keresik!
2011. aug. 22. 18:53
 12/24 anonim ***** válasza:

3,5 éves? Mondd hogy csak most áll belovaglás alatt és nem aktív munkában megy.

Nekem annyira nem tetszik.

A 3. képen az mi rajta? Torokszorító vagy csak bögölyriasztó nyakpánt? Ha az előbbi, akkor én nem vállalnám, mert az karórágásra utal, ami nem jó egy lónál és csak a probléma van vele.

Ha nálad van bértartásban az azt jelenti, hogy a tulaj fizet neked, hogy a lova nálad legyen, mivel a ló ugyanúgy eszik ezért neked kiadás. Írjatok bértartási szerződést, mely szerint a tulaj engedélyezi a ló "használatát", ha valami probléma van vele haladéktalanul értesíted, rögzítitek a bértartás összegét, tisztázzátok mikor kit terhelnek az állatorvosi költségek (ha pl alattad lesántul nem verheted rá az orvosi költséget a gazdájára). Szóval sok mindent fixálni kell.

2011. aug. 22. 20:55
 13/24 A kérdező kommentje:
értem,köszi
2011. aug. 22. 20:56
 14/24 anonim ***** válasza:
iszonyú sovány!!!
2011. aug. 22. 22:13
 15/24 anonim ***** válasza:
Azért iszonyúan nem sovány-.-
2011. aug. 22. 22:46
 16/24 anonim ***** válasza:
A ló elmegy, de nem kinézet alapján kell dönteni...
2011. aug. 23. 10:03
 17/24 anonim ***** válasza:
Karózik=karórágó. Unalmában szétrág minden fa dolgot a boxban + karámot is stb. és közben levegőt nyel, ezért teszik azt a kütyüt a nyakára.
2011. aug. 23. 10:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Jól megijedtem:) De azt mondta a gazdája hogy csak rovar elleni nyakörv:)
2011. aug. 23. 12:27
 19/24 anonim ***** válasza:

Nos, hogy a nyakán az most levegőnyelés ellen nyakszíj, vagy rovarűző, azt a képről nem lehet megállapítani, legyen igaza a gazdájának (mondjuk még rovarirtó nyakörvet csak kutyán-macskán láttam, mindegy), de akkor mondom a többit: a ló egyáltalán nem szép. Nem zavar, hogy kicsit vékonyka, mert azon lehet változtatni, na meg amúgy is telivér apától van, ahogy írod. De van egy nagy, burkolt feje, nyitott csánkjai, franciás hátulja, csak hogy a legszembetűnőbbeket említsem.

Ami még felmerül bennem: a kérdést így tetted fel: SZerintetek szép paci? Érdemes megvenni?

Nos, ebből jól látszik, hogy még leginkább csak fényképről láttál lovat. Ez esetben pedig egy telivér, aki ráadásul mindössze 3,5 éves, öngyilkosság. Neked. De a lónak se jutalom, hidd el.

2011. aug. 23. 15:28
 20/24 anonim ***** válasza:

Ne azért vállald be, mert páran azt mondják h szép.

Próbáld ki, és ha jó, akkor hajrá. Ha nem, akkor meg minek.

2011. aug. 23. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!