Nagyon menős a lovam!?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a lovam terepen rendszeresen elviszi az embereket ( legutóbb barátnőmet), fél éve vettem , és én csikózablával lovagolom, de az előző gazdája feszítőt használt nála. Csikózablával is meg lehet fogni, csak dolgozni kell vele egy kicsit. Karámba semmi gond nincs vele , de terepen az utóbbi időben egyre inkább. Engem eddig nem tudott elvinni, de úgy érzem egyre nehezebb megfogni egy-egy vágta után! Használjak nála én is feszítőt ?2011. aug. 17. 19:49
11/11 anonim válasza:
én javasolnám a kikötőszárt, az nem árt a lónak inkább visszafogja h ne siessen, meg jobban figyel az irányításrodra :) én nem mondom mit csinálj de aki nem ért a lovadhoz mért nem karámban futószáron lovagoltatod? :O amugy itt a link : [link] :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!