Hogyan szeliditsem meg?
Az első válaszolóhoz hasonló alakokat kellene inkább agyonlőni :) (remélem nem baj ha lepontoztalak..)
Egyébként sok türelem kell hozzá, nem megy minden két perc alatt. Sokat kell vele edzeni és bőségesen megjutalmazni hogyha valamit jól csinál. Futószárazd sokat vagy csak simán hajtsd meg szabadon. Hagy ugrálja ki magát, utána ha kicsit kifáradt kezesebb lesz. Sokat kell a közelében lenni, néha csak úgy ülj ki a karámba hozzá, beszélgess vele. Próbálgass néha ráülni mikor csak úgy legelészik, bár az azért veszélyes lehet. Vagy elég ódivatú módszer, de tegyél súlyt a hátára..
Én is a csatlakozást ajánlanám, bár én nem vagyok nagy szakértője a dolognak, de én is most fogom kipróbálni egy pónin :) [link] itt mindent megtalálsz
Sok sikert! :)
Előző vagyok:
Vagy ha én tévednék, és te nem az vagy, aki az előző kérdés(eke)t feltette, akkor miért nem olvasgatod azokat végig? Hiszen mielőtt elküldesz egy kérdést, kiad egy csomó a tiédhez hasonló címet. Azokat végigolvasva is sokat tanulhatnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!