Milyen lófajta a nekem való?
Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok, és nehezebb 50 kilónál, de nem vagyok duci mert magas vagyok. Arra volnék kíváncsi, hogy így milyen lovassportágra lennék alkalmas és azon belül milyen fajta ló illik hozzám.2011. aug. 11. 21:46
11/15 anonim válasza:
Már nem azért de az angol telivér az hol testes ló ?? :/
12/15 anonim válasza:
160 centi az nem magas csak szólok, egyébként ha leírnád, hogy melyik tetszik jobban díjlovaglás vagy ugrás akkor könnyebb lenne fajtát is írni...de pl az angol telivér szinte mindegyikre jó, főleg a galoppra amit nem ajánlok mert oda nagyon megválogatják a zsokékat.
13/15 A kérdező kommentje:
Az ugratást csak hobbiból szeretném majd ha megtanulom, versenyszerűen talán egyszer-egyszer. A díjlovaglás jobban vonz.
2011. aug. 12. 15:42
14/15 anonim válasza:
Én voltam a válaszod előtti, díjlovaglásra pl.: Azték Ló; Appaloosa; Akhal Tekini (nem tudom ők milyen jók, de nekem tetszenek:P); Belga Melegvérű; Fríz Ló; Mezőhegyesi Félvér; Holsteini Ló; Lipicai; Arab Telivér..Szerintem ezek jók, nem biztos, hogy mind, de olvasgass utánuk és döntsd el melyik illene hozzád.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. aug. 12. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!