Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen lófajta a nekem való?

Milyen lófajta a nekem való?

Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok, és nehezebb 50 kilónál, de nem vagyok duci mert magas vagyok. Arra volnék kíváncsi, hogy így milyen lovassportágra lennék alkalmas és azon belül milyen fajta ló illik hozzám.
2011. aug. 11. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Díjugratás, díjlovaglás. Galopp semmiképp ahhoz picinek kell lenned. Pónikat sem ajánlom, inkább a magasabb lovakat. Mezőhegyesi, vagy Kisbéri félvér. Karakánabb ló való neked, kicsit robusztusabb mert ha ráülnél egy Arab-ra akkor előbb utóbb sántítana...
2011. aug. 11. 22:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Aztaaa *.* Én 15 éves vagyok és 50 kg. Milyen magas vagy? Amúgy a lovaglásban amúgy az alacsonyabbak vannak előnyben hiszen az egyensúly megtartása könnyebb egy alacsonyabbak mint egy magasnak. És utolsó miért is sántulna le egy arab alatta? Ekkora hülyeséget. -.- Én is arabn lovagolok és semmi baja, sincs. Jó egy 90 kg-os embert már nem ültetnék rá de egy 50 kg-os embert simán elbír. Milyen magas vagy? Súly alapján és kor alapján pont nem tudok neked lovat mondani.
2011. aug. 11. 22:05
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
11 évesen 50 kiló az kemény.
2011. aug. 11. 22:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Shagya- arab! Magyar félvér! Ezen két fajta keveréke is nagyon jó! :) Magyar sportló, Kisbéri, Nóniusz, Furioso. És még egy csomó ló fajta.
2011. aug. 11. 22:12
 5/15 x) ***** válasza:
88%
Igazából nem az a lényeg hogy melyik sportág illik hozzád hanem amelyik a legszimpatikusabb, amit szeretnél :) engem mindig is díjlovas alkatnak mondtak (nem tudom miért) de nem szeretem a díjlovaglást, az ugratás jobban bejön. És ha 11 évesen 50 kiló vagy az tényleg kemény. De nem lehet mindenki zsoké alkat. :)
2011. aug. 11. 22:18
 6/15 anonim ***** válasza:

De 11 évesen 50 kg...az kemény :O

de ettől eltekintve a díjlovaglást ajánlanám egy testesebb lóval pl.:kisbéri, angol telivér :D

2011. aug. 12. 08:03
 7/15 A kérdező kommentje:
160 centinél is magasabb vagyok szóval...
2011. aug. 12. 10:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Én 11 évesen 175 cm voltam, nem tudom mi bajotok van.
2011. aug. 12. 10:43
 9/15 A kérdező kommentje:
Na jó de ne csak azon izéljetek hogy milyen magas vagyok hanem írjátok a kérdésre a választ is
2011. aug. 12. 11:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát köszi! Pontosan kéne hogy mekkora vagy, de ez is jó támpont. Hát írtam fajtát is nem? :D
2011. aug. 12. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!