Van olyan lovarda ahol kiengednek terepre egyedül? Pest megyében.
Nem hinném, hogy bárhol is lenne ilyen, mert vendéget kísérő nélkül nem engednek terepre.
Max akkor lehet, ha bértartásban van ott a lovad, vagyis saját lóval mész ki.
Gondolj bele, ha akárki elvihetné a lovat egyedül terepre, simán ellophatná. (kicsivel távolabb utánfutóra fel és már az ország másik végén van a ló)
Elsőnek... hát mondjuk cserébe otthagyom a 3 éves kocsimat, slusszkulccsal (ha csak ez az aladály) mert ez bennem is felmerült.
második... hát köszi, a 4-es útig képben vagyok :) nincs esetleg neve?!
Sajnos egészen biztosan van. Bár ne lenne! A tereplovaglás alapszabálya, hogy soha ne menj ki egyedül! Persze a gyakorlott lovasok, saját lóval kimennek - én is ki szoktam - de ez nem feltétlenül nyerő dolog, bármikor történhet baleset.
Bérlovardából pedig nem a lólopás miatt nem szoktak kiengedni egy lovast terepre, hanem azért, mert egy jó gazda vigyáz a lovaira és ha nincs ott, honnan tudja, mennyire hajtják meg, csinálnak-e vele bármit, ami káros, ami a lónak rossz, stb.
huuu nemtom
de nagyon szép hely hatalmas kifutóval az erdőben lovagolhatsz nekem nagyon bejött 500ft /alkalom ha lovat i s kérsz
Nem én vagyok az utólsó, de azért válaszolnék: igen, bármikor lesántulhat, de:
- nem sántul le azért, mert nem megfelelően választott a lovas sebességet, jármódot (legfeljebb én cseszhetem el, de az akkor az én saram, én felelősségem)
- nem lesz véletlenül sem túlhajtva a ló
- oda tudok figyelni, hogyan bánik a lovammal a bérlovas, nem mindegy, hogy rángatja-e a száját, rossz üléssel okoz-e fájdalmat a lónak, csizmahasználat, pálca, egyebek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!