Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Egy tincs lófarokból mit...

Egy tincs lófarokból mit lehet csinálni? : )

Figyelt kérdés

Kicsit fura a kérdésem. Szóval kaptam ajándékba egy tincset a kedvenc lovam farkából, mert külföldre megyek tanulni és fél évig nem fogom látni a kedvenc lovamat.

Valami szép emléket szeretnék belőle csinálni.

Van valakinek ötlete?

Csak normális válaszokat légyszi!

2011. aug. 7. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress rá a lószőr ékszer készítésre.
2011. aug. 7. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Fond be karkötőnek nekem van és annyira jó ;)
2011. aug. 7. 11:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is szeretném ékszerként hordani, hogy mindig velem legyen :) Nem találtam olyan videót vagy képeket, ahol mutatják, hogyan kell csinálni. Nem tud valaki?
2011. aug. 7. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogy hívják azt, amikor a hajba szoktak fonni. Vagyis egy tincset megfognak és hímzőfonállal körül tekerik. Ott is vannak különböző technikák.
2011. aug. 7. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Befonhatod és a hajadba is rakhatod,műhajnak...de jó ötlet a karkötő is..nekem van még egy ötletem..fond be,és tegyél rá összekötésképpen egy masnit és tedd rá a kulccsomódra ...remélem tudtam segíteni..am. bocs hogyha megkérdezem...de hova mést külfüldre??..én angliába voltam 1 hétre,de te gondolom több időre mész..
2011. aug. 7. 13:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Kész :)

[link]

A közepén az egy szív akar lenni. Van egy patkó alakú medálom, az lóg a szív alján, csak így még nem fényképeztem le :)

2011. aug. 7. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó lett, kreatív vagy és ügyes, remélem mihamarabb újból láthatod! :)
2011. aug. 7. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!