Meg lehetne ezt csinálni a lovardában?
Szóval, van egy iskolaló, kisbéri félvér csődör, és rajta tanulok vágtázni, meg mostanában egy ideje csak rajta ültem. Nagyon szeretem. Csak az a baj, hogy mások is lovagolják, és én szeretném, ha kettesben lennék vele (csak én meg az oktatóm lovagolna rajta). Bár ahhoz minden nap ki kéne menni, azt még talán meg tudnám csinálni bár valamikor nem, de szerintetek ha dolgoznék vele akkor ingyen lovagolhatnék rajta?
Nem szeretnék irigykedni, de ha mások is ülnek rajta az oktatón kívül, szerintem a ló nem fog annyira megjegyezni és jobban kedvelni, mint a többit.. Bár asszem rajta a legkönnyebb lovagolni. A kicsiknek meg ott vannak a pónik. Mit tegyek? Egyenlőre nem saját lóként gondoltam, de meg lehetne ezt valahogy oldani?
Amég nem tudsz egy bizonyos szinten lovagolni (és az h már tanulsz vágtázni, még nagyon-nagyon messze van ettől a szinttől)
Biztos nem fogják megengedni h ingyen lovagold.
Szépen kipengeted a bértartást, meg fizeted az edzőt, és úgy talán-talán megengedik, de máshogy biztos nem.
De az elég sokba fog neked kerülni, havi minimum egy százas.
akkor vedd meg, és fizesd a bértartást meg az edzőt. Ez máshogy nem igazán megy. A két szép szemedért nem fogja senki sem hagyni, h az ő lovát ingyen lovagold, miközben ő fizeti a tartását, no meg az edző sem fog neked ingyen dolgozni. Főleg ha iskolalóról van szó, amira mindig van elég lovas.
Egyébként hány éves vagy?
11 de cserébe dolgoznék minden ló bokszát kitakarítanám, kitrágyáznám, etetném, itatnám, leápolnám őket
És ő nem bértartott ló
Kérdezd meg, de nem sok esélye van h megengedik.
Minden lónak van tartási költsége, és az nem kevés...
csoda...
Értsd meg, addig nem fognak neked engedményt adni, fizetni, ingyen lovat adni, amég nem ütsz meg, egy bizonyos szintet...
Mért pont neked fizetnének, adnának engedményt? Mennyivel vagy jobb, különb mint a többi, aki azt a lovat/más lovat szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!