11/17 anonim válasza:
mivel nyakon van sütve kisbéri se lehet :)
Magyar félvér valószínűleg( van egy ilyen önálló fajta is)
12/17 anonim válasza:
A jellegzetesebb külsőségekkel rendelkező fajtákon kívül igazából bármi lehet, de én valami mix-re gondolok, aminek nehéz lenne visszavezetni a pontos vonalát. Lehet benne egy kicsi sportló, egy kicsi ügető, egy kicsi ez, egy kicsi az.
13/17 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a tulajdonost vagy ha te vagy az, akkor meg az akitől vettétek. Ha ő se tudja akkor én valami, félvér pónira gondolok, attól még lehet 160 cm-es marmagassága.
14/17 A kérdező kommentje:
Különben elég furán kicsik a képen a lábai, innen képről durván rövidnek látszik.... amúgy hatalmas ló*.*
A tulajdonos nem én vagyok. (sajnos):)
2011. aug. 3. 23:10
15/17 A kérdező kommentje:
22:07-es válaszoló: A nyaka nem sütve van:) a "tenyésztő" pónikkal tartotta akik összeharapdálták mindenhol:(
2011. aug. 3. 23:13
16/17 anonim válasza:
a legelsö válaszolonak üzenem hogy a barna helyett inkább mondjuk azt hogy PEJ!!!!!!!!!
17/17 A kérdező kommentje:
Ez így igaz:)
2011. aug. 4. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!