Szerintetek mit tegyek? Mi lenne a helyes?
Az a helyzet, hogy már jónéhány éve járok lovagolni. Minden álmom, hogy megtanuljak ugratni és versenyezhessek.. A baj az, hogy anyukám hetente 1x visz ki lovagolni és ez nem elég hozzá. Anyagilag nem állunk olyan rosszul, szóval hetente 2-3 lovaglást ki tudnánk fizetni.. De egyszerűen nem tudom meggyőzni anyukámat, hogy ez mennyire fontos nekem. Ha kell élek kenyéren és vízen, csak had csináljam amit szeretek. Tényleg ez az egyetlen sport ami megfogott...:// Szerintetek mit tegyek?
14/L
hát nagyon nem mond semmit.. csak annyit, hogy nem.:/
és én mindig figyelemmel tartom, hogy mikor ér rá kivinni és akkor is kérdezem meg, hogy esetleg ki tud-e vinni, de egyszerűen nem.://
Esetleg próbáld megkérdezni a lovardában, hogy a kijárnál rendszeresen segíteni a lovak gondozásában, ellátásában, akkor cserében nem lovagolhatnál-e? Ahogy egy korábbi válaszoló is tette. A szünidőben akár mindennap mehetnél, iskola időben hétvégenként. Már abban az esetben, ha anyukád megengedné, hogy fél, vagy egész nap ne légy otthon, vagy nincs nagyon messze a hely.
Tőle, és a családtagjaidtól is a lovaglásod támogatását kérd ajándékba, minden lehetséges alkalomra.
Talán, ha anyukád látja, hogy dolgozni, lemondani is hajlandó vagy a lovaglás kedvéért, megenyhül. Lehet, hogy a lovarda tulajdonosát is meghatja, hogy ennyire kitartó vagy, és kaptok valami kedvezményt.
biciklivel messze van sajnos.:S
a busz jó ötlet.:) bár anyumék nem teljesen fogják fel, hogy már nem vagyok 5 éves akit mindenhova kísérgetni kell és nagyon féltenek, szóval nem tudom, hogy mit szólnának az ötlethez, de azért megpróbálom.:) Köszönöm a tanácsokat
Lehet hogy éppen azért nem mond semmit, és nem akar kivinni mert attól hogy te jónak látod az anyagi helyzeteteket lehet hogy nem is olyan jó csak nem akarják elmondani, téged is stresszelni vele. Ma már lassan mindenki félelemben él... :\
Mekkora az a táv?
Én hetente többször megyek a barátomhoz, 10km a távolság, ami 20at jelent ha vissza is jövök... 15perc alatt simán ottvagyok. Télen, esőben, hidegben pedig busszal. 20-30km semmi, csak hozzá kell szokni, jó kondiban tart és környezetbarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!