Hány kg-ot bír el egy ló?
Figyelt kérdés
Például egy 175 cm-es marmagasságú gidrán herélt hány kg-os embert bír el maximum?2011. júl. 25. 17:04
1/6 anonim válasza:
120 kilós embert is elbir a kérdés hogy mennyi nem terheli túl.175centi az elég magas, ha izmos, jó húsba van akkor a 80-90 se okoz neki gondot szerintem.
2/6 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz, a ló saját testtömegének kb 20%-át bírja el. elbírja, de én nem dolgoznék ekkora súllyal vele normálisan, max sétálgatás
3/6 A kérdező kommentje:
Azért érdekel, mert Apukám régi álma, hogy felüljön egy lóra.Édesapám 120-130kg között van, 2m magas (inkább csak hasa van és izmos).
A ló pedig jó húsban van és naponta lovagolják. Van mikor futószáron, terepen vagy ugratnak vele. Szóval jó kondiban van.
Én már több éve lovagolok és mindig mondja, hogy mennyire szeretné Ő is kipróbálni egyszer. Persze csak lépésben. Ez a ló nagyon nyugodt, terápiás lóként alkalmazták.
6 éves és nem herélt, hanem csődör. (rosszul emlékeztem)
Arra lennék kíváncsi, hogy meg merjem-e kérni az oktatómat, hogy had üljön fel egyszer, vagy inkább ne?
2011. júl. 25. 18:47
4/6 anonim válasza:
1x-2x lépésben mehet rajta. De rendszeres lovagláshoz valami hatalmas hidegvérűt inkább. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Neeem, egyszer szeretné csak kipróbálni :)
2011. júl. 25. 18:57
6/6 anonim válasza:
Szerintem hidegvérű lóval kellene próbálkoznotok, sokkal jobb a teherbírása és szelídebbek, megbízhatóbbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!