Át mertek bújni a ló hasa alatt?
Figyelt kérdés
Persze olyan ló, akit már ismertek.2011. júl. 16. 14:00
11/24 anonim válasza:
Ő én nem tenném a helyetekben. :/ Nálunk is volt egy kis csaj ő is mindig átbújt a lova hasa alatt. Aztán egyszer a lovat olyan helyre kötötte ahol megijedt a ló és összerúgott egy másik lóval, hát hogy is mondjam a ,kis csaj is kapott egyet, egyenesen kórházba mentek vele. És ha a harmadik vagy hanyadik válaszolóra érted hogy hülyeséget mondott csak úgy tájékoztatlak hogy egyáltalán nem mondott hülyeséget. Ez egy nagyon veszélyes szórakozás, több könyvben is írták hogy csak olyan lovak alatt bújjon át az ember akit már régóta ismer és megbíznak egymásban. Nem tudod hogy átbújsz a lovad hasa alatt és mi fog történni. Lehet a ló amúgy is feszülten tűri amíg átmész alatta, csak annyi kell hogy belerúgj egy kőbe vagy felbukj és kész a baj. Ekkora marhaságot nem is hallottam, hogy átbújni a hasa alatt. Én speciel jobban félek átmenni a hasa alatt mint elenni a fara mögött, pláne miután egy kislánnyal is ez történt. -.-"
12/24 anonim válasza:
Egyébként minek is kell átmenni a hasa alatt? Akkor inkább közlekedj a nyaka alatt vagy kerüld meg hátulról. Nem is értem hogy jön az hogy a hasa alá menj. -.-
13/24 A kérdező kommentje:
Aki még csak most olvasta a kérdést, nem tudhatja, hogy a 3. válaszoló válaszát már törölték. Így már nem érvényes amit írtam.
A kérdés onnan jött, hogy tegnap voltam ismerősömnél, akinek van 3 lova, de a lovak teljesen megbízhatatlanok. Erősködött, hogy menjek át a hasa alatt, de nem akartam, mert azért nem vagyok bolond :)
2011. júl. 16. 15:59
14/24 anonim válasza:
Hát... Nem is tudom. Biztos át mernék de veszélyes.
15/24 anonim válasza:
Vágtában ,ujra föl a hátára ,ahogyan az ukrán kozákok szokták, megfelelő szerszámodotság és sok gyakorlás ,nem ajánlom senkinek.
16/24 anonim válasza:
Mivel mindíg átnézem kullancs után, ezért napi szinten bújok alá. Mondjuk direkt be van tanítva, hogy olyankor áll, mint a szobor.
17/24 anonim válasza:
A saját lovam hasa alatt simán átbújok, de más lova alatt nem, mivel azt nem ismerem.
18/24 anonim válasza:
Idegen lónál nem nagyon bujdosok de a saját lovaimnál igen...vagyis a kisebbiknél csak fogok (1 éves)!
19/24 anonim válasza:
De amúgy szerintem sem érdemes bujdosni a hasa alatt. Én mindig a nyaka alatt bújok át de én ezt 3 éve így csinálom a lovamnál így már tudja.
20/24 anonim válasza:
mért bújnék a hasa alatt ? olyan kicsire öszemenni... fölösleges vagy arébb tesékkelem vagy nyaka alatt vagy fara mögött deh a hasa alatt... nem szórakozni járok lovagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!