Miért nem találkoztam még KÓBOR LÓVAL?
Pedig elég sokat mászkálok réteken, erdőkben, és nem egy lovarda van a környéken.
Pedig mennyi kóbor kutyát-macskát, sőt görényt is láttam már, de lovat azt nem...
Ha találok egy gazda nélküli lovat, haza vihetem, megtarthatom?
Egyszer ellógott a lovam (nem tőlem), futószárral lobogott végig, szerencsére nem az utcákon, hanem egy nagy mezőn ment. Bement egy tanyára szerencsére. Persze rögtön a fél család a keresésére indult, 1 órán belül megvolt.
Aggódtam is, hogy nehogy befogja valaki, mert akkor az életbe nem lett volna meg. Sajnos szerintem, aki befogja más lovát, az vagy egy kupec, aki gyorsan túlad rajta, vagy viszik vágóba, de aki ilyet tesz...
Ha szerencséje van az illetőnek és egy lovas fogja meg vagy egy becsületes ember, akkor meg megkeresik a gazdit.
Sajnos azért elő szokott fordulni, hogy elszabadul egy-egy ló, de azért egy lovat nem olyan egyszerű eldugni meg tartani, hogy ne tűnjön fel másnak. És a lovat úgyis fogják keresni. Mert nagyobb érték, mint egy kutya. Én mondjuk a kutyámat is keresném, de nyilván itt a kidobott kutyákra gondoltál. Abból is fogadtam már be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!