Miért nem találkoztam még KÓBOR LÓVAL?
Figyelt kérdés
Pedig elég sokat mászkálok réteken, erdőkben, és nem egy lovarda van a környéken.
Pedig mennyi kóbor kutyát-macskát, sőt görényt is láttam már, de lovat azt nem...
Ha találok egy gazda nélküli lovat, haza vihetem, megtarthatom?
2011. júl. 13. 19:32
1/14 anonim válasza:
Ez a kérdés komoly?:'D Hány éves vagy?
2/14 kettőspontdédé válasza:
én egy gazdátlan egyszarvúval szeretnék találkozni. szóljatok ha találtok xD
3/14 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben!
Nem vagyok ló tolvaj, ezért nem fogok lopni egyet, de ha valaki olyan felelőtlen, hogy elhagyná, vagy megunná, és kitenné az utcára vagy el szökne tőle egy ló, akkor én megtartanám, és gondját viselném!
2011. júl. 13. 19:42
4/14 M@x válasza:
Anyukám már találkozott kóbor lóval!
5/14 anonim válasza:
És hol tartanád? A garázsban?:D ...
6/14 anonim válasza:
Azért nem találkozol kirakott lóval, mert az túl nagy pénz a "gazdának", inkább leadja vágóhídra ha már nem kell. :(
7/14 anonim válasza:
és ha valakitől megszökne a ló, de a gazdája szeretné és rendesen foglalkozna vele, akkor volna szíved elvenni tőle?
8/14 anonim válasza:
Senki nem "dob ki" lovat, az tuti. Ha véletlen elszalad, már hallottam ilyenről, hogy pl versenyen leesett a lovas, a ló elszaladt, de meglett.. Én inkább megkeresném a gazdiját:)
9/14 Platypus válasza:
Ingyen lovat szerezni nem lehetetlen. Nagyon sokan szeretnének megválni anyagi okokból a kiöregedett, munkaképtelen lovaktól, de vágóhídra adni sajnálják. Más kérdés, hogy egy ilyen ló tartása még drágább is, mint egy fiatal állaté.
10/14 anonim válasza:
Egyik barátom egyszer elvesztette a lovát. XDD Terepen ment, és kettőt kellett vezetnie, de nem sikerült. A másik település rendőrei fogták meg a lovat. XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!