Lidlben van lovaglócipő?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 19:38
1/7 anonim válasza:
nem hinném. Inkább a Decathlonban.
2/7 anonim válasza:
sőt, mitöbb ló is, de 3mat vegyél mert úgy akciós, énis úgyvettem, 12-t 5ezerér, csak mivel emeletesházba lakok(legfelsőn) kissé nehéz lenne a leút, de megoldottam, azóta törzsvendég vagyok naponta a lidlibe, tartsd meg a blokkot és visszaváltják.
3/7 anonim válasza:
A Lidl élelmiszeráruház!!! Decathlonban van.
4/7 Falun válasza:
időnként szoktak lenni lovas cuccok. :D amikor én láttam volt ápolókészlet, lovaglópálca, nyeregre tehető puha melegítő, lovaglócipő, stb. :D
5/7 anonim válasza:
igaza van a kérdezőnek, szokott lenni lovas cucc. Lovaglócipő nem, de lovagló(gumi)csizma igen. Én ott vettem 2500-ért, simán megérte és strapabíró is ahhoz képest
6/7 anonim válasza:
Láttam már, de jobban jársz a nagylovassal, vagy a decathlonnal.
7/7 anonim válasza:
attól függ mire kell? Ha csak ritkán akarod használni, akkor esetleg. De ha egy jobbat akarsz, nézz szét a lovasplazanal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!