A Mogyorósi lovardáról vélemény? (Miskolc mellett)
Figyelt kérdés
Miskolc mellett a kistokaji elágazásnál Mályi előtt található. Vélemények érdekelnének a helyről.2011. júl. 9. 18:03
11/17 anonim válasza:
már megbocsáss de igenis van miskolcon jó lovarda és ez a legjobb közülük.
egyébként van egy bazinagy legelő ahova minden nap ki vannak engedve egyébként meg nincs 50 ló a bérlovakat nem belevéve 23 ló van és a legtöbb iskolaló és van 4 húzóló
én már 2 éve járok ide lovagolni 1800Ft/30perc 3000/60perc
de többször húzzák az edzők kicsit el de az oktatás nagyon jó és évente 2-3 versenyt rendeznek a lovardába járók között
és a kaja amit kapnak nagyonis elégnekik és de mindegyik jó kondiban van nemtom h honnan szedted ezt..
nekem nagyon tetszik lovam is van ott nem hanyagolják el ésmég ráadásul csak nem rossz ha alig van szabad időpont.szóval én ajánlanám neked próbáld ki
12/17 Bácsika válasza:
szia! én kétszer jártam ott igaz nem lovagolni csak szétnézni amikor a lovamnak kerestem megfelelő helyet bértartásra.Barátságosak voltak velem.Jó közegnek tűnt.Aki hobbi szinten akar lovagolni nagyon is megfelelő.Szerveznek kirándulásokat,nyári táborokat.Ha versenyzésben gondolkodsz akkor inkább a bükkalja Görömbölyön(military díjugratás)
13/17 anonim válasza:
A lovak köhögnek, a barátnőm lova súlyosan megbetegedett azon a helyen. Én úgy tudom, hogy mindenki, aki ott tartja a lovát, legszívesebben elvinné, ha lenne hova.
14/17 anonim válasza:
régen lovagoltam ott, jó helynek tűnt. most görömbölyön lovagolok, sok új lovat hoztak, akik a mogyorósi lovardából kerültek ide. A gazdik szerint lebetegedtek azon a helyen, rossz takarmányt kaptak, sosem voltak legelőn. Az oktatásról nem tudok sokat, anno nekem tetszett, de most már tuti nem fogok lovardát váltani.
15/17 anonim válasza:
Én 2 éve lovagolok a Mogyorósi lovardába és nagyon szeretem.Nagyon jó az oktatás kedvesek az oktatók.Egész télen terepre járunk általában 1-2 órásra de van olyan amikor 5-6 órás túrát is rendeznek. Én nagyon szeretem jók a lovak,barátságosak.1/2óra:1800Ft 1óra:3000Ft szerintem próbáld ki menj el,szeretni fogod:))
16/17 anonim válasza:
Inkább azt mondanám hogy nincs Miskolcon olyan lovarda ami mindenkinek megfelelő :) Tartás szempontjából én nem vinném sehova... itthon tartom a lovam ,látom mit eszik meg én tudom hogy meg is kapja az abrakot nem csak úgy oda viszem és a többi lónak is szét osztják... Mogyorósiék egyébként kedvesek , egy oktató van ha jól tudom Szilvi . Én akkor voltam ott mikor meg nyitott. De a tulajt ismerem és tudom hogy a lovaknak a legjobbat adja. Miden lovardábol ,,vándorolnak" a bértartók mindig :) Minden hol van valami ami nem tetszik valakinek , nem lehet mindenki igényeinek eleget tenni. Baloghba keztem lovagolni jó volt meg minden jól megtanultam lovagolni sok tapasztalatot szereztem , de nyilván nem minden be csak a szépet kell látni ! Jól meg kell nézni hogy meg bizonyosodj hogy valójában milyen is belülről a hely ;)
17/17 anonim válasza:
háromszor voltam ott ,háromszor is lovagoltam már a könnyű ügetést tanulom! Figyelnek rád ha elveszted az egyensúlyt ügetésnél visszaléptetnek lépésbe.Nagyon kedvesek, a lovak gyönyörűek.Élmény oda járni én nagyon imádom az egyik legjobb lovarda! Az oktatás is szuper :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!