Mekkora/milyen ló lenne jó nekem?
180 cm magas vagyok és 65 kg. Tudom, hogy nem ideális lovagláshoz, de mégis szeretnék.
Általában egy 160 cm-es marmagasságú lóra ültet az oktatóm, ami nekem nagyon kényelmetlen, mivel a sarkaimmal már nem tudom megérinteni a hasát. (TÉnyleg, így hogy kell csizma segítséget adni?)
Valamikor pedig egy 178cm-es marmagasságú lovat kapok, ami nekem nagyon kényelmes.
A másik ló, akit először írtam, elbír egyáltalán engem. Nem lesz tőle baja, hogy ilyen nehéz vagyok?
20/L
Csizma segítséget nem sarokkal kell adni... Hanem inkább vádlival. Mégpedig azért, mert ha eljutsz odáig hogy használhass sarkantyút, akkor ne vágj a bordái közé automatikusan egy fémdarabot.
Amúgy igen, elbír egy 160-as ló is, nem lesz semmi baja, ha pedig azt tapasztalod hogy mintha nehezen vinne téged, akkor vagy van gerincproblémája, vagy pedig próbál hülyére venni.
Azt hiszem az utóbbi lehet az igaz, hogy próbál hülyére venni, mégpedig az én hibámból. Mert úgy állok neki, hogy "Jaj, szegény ló, hogy fog most engem cipelni?!"
És ez a paci szereti kijátszani az embert. Minden kibúvót kihasznál.
Első: Megkérdezhetem, hogy hány kiló vagy? És a nemed?
(Csak,hogy tudja, hogy én vagyok az egyetlen lány, aki ilyen magas és lovagolni akar :()
Most már így a kérdésedre válaszolva, egy magasabb kisbérit ajánlanék neked, ismerősömnek kisbéri csődöre van, marmagassága 176-178 körüli.
vagy esetleg hidegvérű lovat is kereshetsz magad alá :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!