Jó név lenne egy lónak az, hogy Lucifer?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ki az, ne értsetek félre. =)2011. júl. 2. 16:36
1/12 anonim válasza:
jó lehet :) van egy ló akit ismerek, neki Hádész a neve, korom fekete hatalmas kisbéri herélt :)
2/12 A kérdező kommentje:
=) köszi
2011. júl. 2. 16:38
3/12 anonim válasza:
Szerintem jó, nekem egy koromfekete macsekom neve volt Lucifer, gyönyörű cica volt, míg el nem gázolta egy autó.
4/12 A kérdező kommentje:
sajnálom =(
2011. júl. 2. 16:47
5/12 anonim válasza:
Nem nagyon illik egy lóhoz, mert azért sugallja azt, amit. Egy pizzériának jó lehet, na de egy lónak...
6/12 anonim válasza:
Igen! Ha jól számolom 3 Lucifer pacit ismertem (ültem is rajtuk), és csupán az egyik volt kicsit gonoszka. A másik kettő birkatürelmű-bamba-nyálcsorgatós herélt volt:)
Szóval a neve miatt nem lesz "ördög".
Szerintem nagyon jó név.
7/12 anonim válasza:
Ha neked tetszik akkor, miért ne? Egy koromfekete pacihoz, pedig tényleg illik. :)
8/12 A kérdező kommentje:
köszi =) Én egy fekete, vagy egy palomino-aranysárga pacira gondoltam, mert aki ismeri az Odaátot, az tudhatja, hogy miért =)
2011. júl. 2. 20:43
10/12 fannii.* válasza:
szerintem jó név.: ))
főleg ha fekete a ló.*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!