Mennyi a max érték lóvételnél, amiből van reális esély lealkudni 300 000 Ft-ra a ló árát?
Figyelt kérdés
Lovat akarok venni,tapasztalatból tudom,hogy olcsón is lehet lovat venni.Max 300 000-ért akarok és a fölött mennyi a reális érték,hogy ha ügyes vagyok le tudom alkudni 300 000-ig.2011. jún. 29. 07:59
11/12 A kérdező kommentje:
ezt még nem hallottam sose,hogy le kell alkudni 10%-ot...
2011. jún. 29. 10:07
12/12 anonim válasza:
Na jo nem koteleze de en mar fix arbol is alkudtam annyit igaz az auto volt, oregek mondtak vasarba hogy az a jo vetel ahol legalabb 10 %ot lehagynak az arbol. Az emberek mindig egy kicsit tobbet kernek mint amennyit valojaban megr a portekajuk.
Am tudod hogy vannak olyan helyek ahol alkudozas nelkul nem is adnak el neked semmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!