Lovas kűrhöz ajánlanátok valami jó zenét?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok... :D2011. jún. 27. 23:11
1/8 anonim válasza:
Jean Michelle Jarre zenéit nézd meg - ezekre ment a Totilas és Edward Gal - vagy filmzenéket pl Suttogó, vagy a Tűz óceánjában is vannak jó zenék, esetleg megnézhetsz youtube-on ilyen zenés kűröket, és ha azokból vmi megtetszik akkor le tudsz tölteni.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Én Vanessa Mae_t ajánlom. Szinte bármelyik zenéjét lehetne választani. Az egyik nagy kedvencem az alábbi:
(igaz, itt egy műrepülést lehet hozzá látni, de nagyon szívesen megnéznék rá egy lovas "bemutatót".
6/8 anonim válasza:
Szerintem ezzel nagyon szép:
Nuttin but stringz - Broken Sorrow
7/8 anonim válasza:
Vagy össze is vághatod a zenét. Itt például a Princess együttes hegedűdarabjaiból mixelték össze a számot a kűrhöz és szerintem jól sikerült:
8/8 anonim válasza:
Na, kitaláltad már?
Mit választottál? (még ha nem is a fent felsoroltakból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!