Hol van Pest megyében JÓ lovarda?
Figyelt kérdés
Van már tapasztalatom lovaglásba, és olyan lovardát szeretnék, ahol kedves lovak és oktatók vannak családias környezetben. Lécci írjatook weboldalt issss... :) esetleg ha oda jártok akkor szerintetek milyeen. Ezekről mi a véleményetek??
- Gazsó tanya
- Csömöri Sportlovarda
- Árgyélus Lovasudvar
- Favorit lovarda
- Kelemen Lovarda
köszönöm!!! :D
2011. jún. 22. 13:37
11/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!!! :)
2011. jún. 24. 09:51
12/13 anonim válasza:
Hát én a Csömöri Sportlovardába mindig nyergelhettem, meg lemoshattam edzés után a lábait a pacinak...:)
13/13 anonim válasza:
A CSömöri SPortlovardában NEM csak versenyszerűen lehet lovagolni :) Én pl. sokszor szoktam felkantározni, lenyergelni ott a lovat, és az oktatóm 2 ellentét-lovon tanít :D SZóval tapasztalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!