Hol van pontosan a lovas turkáló?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy az 50-es villamos vonalán van egy lovas turkáló. Hol van pontosan, és miket lehet ott találni? Csak ruházatot, vagy vannak pl. védőfelszerelések?2011. jún. 14. 19:28
1/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. :)
Bocsi az offért
3/8 anonim válasza:
Régen voltam már, de lehet rendelni is dolgokat, illetve szoktak használt cuccok is lenni.
Cím: 1181 Bp. Üllői út 433.
Van honlapja is, csak most azt sem találom :(
4/8 anonim válasza:
Ja, még annyi, hogy a neve Aranypatkó, és nem összekeverendő a szegedivel.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2011. jún. 15. 14:02
7/8 anonim válasza:
Igen, ezt én is megtaláltam, de volt régebben egy jobb is, ahol több lovascucc volt.
8/8 anonim válasza:
Bocsánat, módosítok.
Ma tudtam meg, h megszűnt :(
Viszont ugyan az, aki a lovas boltot csinálta, most jár ki versenyekre, a használt lovaglónadrágjaival, 2500-3000-4000 Ftokért árulja, Maderon baráti kör címen, lovakat mentenek a bevételből.
Rengeteg nadrág van, minden színben és fazonban. Ja, és méretben is. Itt viszont csak nadrágok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!