Istállómunkáért lovaglás?
Szóval az a helyzet hogy anyagilag nem állok valami fényesen.De imádom a lovakat,és lovásznak tanulok.
Szóval tényleg komolyan gondolom ezt a dolgot.
Csakhát nincs pénzem a 3000-3500 Ft.-os
Lovaglóórákra..:/
szerintetek bele egyezne egy lovarda igazgatója hogy istállómunkáért cserébe lovagolhassak??

ma 19:29 ez nem is rossz ötlet..:)
tegnap 17:01 irtam hogy a lovagló órákat nem tudom kifizetni,de anno ( fél éve) bnőmékhez jártam ki.
és ott van 4 ló. de ők inkább fogatjahtósak min t lovaglósak voltak. Szóval fogatba már tudok valamennyit.. nem sokat...de megyeget..:) de eddig még csak 1, 2 és 2+ a csikó fogatot hajtottam..
ma felhívtam egy közeli tanyagazdát.. az volt a válasaz hogy sok gyerek jár ki segíteni neki ezért inkább táborba menjek és ott ugyanúgy segíthetek...

Kedves 13:11-es komentelő!
Megtudnád nekem mondani a lovarda nevét ahol ez működik? Ha gondolod írj privátot és minden érdekelne mik a feltételek, amúgy mennyi a lovagló órák ára.
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!