Egy kancát hány éves korában lehet fedeztetni?
Nem forgattam ki a szavaidat. Szerintem te érted félre.
Kérdezted hogy milyen papírok kellenek a fedeztetéshez. Az orvosi papírok is papírok. Erre kérdeztem, és ha a mén gazdája rábolint egy olyan kancára amelyiknek nincsennek ilyen papírjai akkor másoknál is rábolint.
,,mit vinne át a mén? ^o)... tudod, minden ló kapja a védőoltást."
Persze meg minden lónak aranyból van az istálója. :-D
Csak hallkan megjegyzem, nagyon sok zug mén van, és a java része még dokit se látott, nem hogy oltást.....
Bocsi hogy ide írok, de olvastam a válaszokat és felmerült bennem egy kérdés...
Ha mesterségesen szeretném megtermékenyíteni a kancámat, akkor hogy lehet megoldani a sperma szállítását? Vagy egyáltalán vállalnak ilyet akkor, ha a kanca kb. 90-100 km-re lakik a csődörtől??
5-6 éves kora előtt nem ajánlatos fedeztetni, ha nem akarod, hogy valami baja legyen. Először várd ki, míg rendesen kifejlődik és csak utána vágj bele a dologba!!
Én maximum 15 éves koráig fedeztetném, akkor még ő sem túl öreg, nem akkora a kockázat veszélye és van türelme a csikóhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!