LOVASOK SEGÍTSETEK. Egy régi lovat hogy találjak meg? Bővebben lent van kifejtve a probléma.
Szia,
hát ha nem akarsz találkozni a régi tulajjal meg senkivel aki akkor ott volt. Ha még emlékszel milyen ló is volt az a ló, van pár lovas fórum. www.paci.hu/forum vagy www.abrakmester.hu/forum regisztrálj fel és kérdezgess. Szín, nem, életkor kb.-re. utoljára hol láttad ki volt a tulaja stb. biztos tud valaki segíteni. :) Én így találtam meg egy rég elvesztettnek hitt lovat :)
Bár ha még nem vagy ezekre az oldalakra beregisztrálva akkor én szívesen segítek, mert van hogy 1-2 hónap mire elfogadják a regisztrációd. Ha küldesz egy e-mail-t és írsz személyleírást a paccról, utánakérdezek forumokon :)
lasiodora@citromail.hu
Sajnos a bérlovardák hátaslovaira legtöbbször az a jövő vár,hogy ide-oda dobálják őket és a végén elküldik olaszországi társasutazásra.
Nem akarlak elkeseríteni,de erre is fel kell készülnöd.
A bérlovardai élet nem a hosszú élet titka lóéknál.
bizonyos okból lett eladva a ló
2 lovat keresek,egyikről van információm még szeptemberben kaptam róla,de pontosabb kéne
a másik lóról semmi infóm nincs,azonkívül hogy el kellett adni,mert nem volt munkaerő és túl sok volt a tizen valahány ló
Az kamu,hogy nincs munkaerő.Lovász a szakmám,sok-sok jó kolléga van meló nélkül.
Csak épp senki nem megy el bejelentés nélkül,szabadnap,szabadság nélkül napi tizensok órát dolgozni.
Ezt legtöbbször csak a lecsúszott alkoholisták vállalják,van abból is épp elég a szakmában.
nem volt aki ellássa a lovakat,hisz meg kellett volna fizetni,arra meg nem volt keret
mellesleg hiába mondja bárki is,hogy lehetetlen a lovakat megtalálni,hisz mind a két ló neve elég ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!