Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok egy olyan emberről, aki facebook-on csinál egy oldalt, ahol eladó lovakról tesz fel hosszabb jellemzéseket, képeket, árakat, persze az eladó engedélyével, és itt is hirdet. Meg nyereményjátékokat indít, ír mindenféle lovas dolgot. Jó ötletnek tűnik?
2011. máj. 9. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
Nem te lennél az a bizonyos "ember" aki ijet akar? mert különben minek foglalkoznál vele,h jó ötlet-e. Biztos azért csinálja mert van belőle 'bevétel' .
2011. máj. 9. 19:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha elakarja adni akkor meghirdeti valahol... Teljesen mindegy hogy milyen web-en... A facebook arra jó ilyen szempontból is ha kialakított egy olyan kör azok között akik lovakat, tenyésztenek, versenyeztetnek stb. mindjárt láthatják és esetleg kaposak a vásárlásra. Ennyi... Nem gáz szerintem, én is megtenném...
2011. máj. 9. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
69%
Komolyan? Hol? Én éppen lovat szeretnék venni.
2011. máj. 9. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!