Mi a véleményetek a békéscsabai Nimród Lovasegyletről?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 17:47
21/30 anonim válasza:
Ja, hát ha az az ordibálás, hogy kiabál a pályán mikor fúj a szél, hogy halljuk, akkor ja, ordibálós xD De szerintem ez alap, meg sem fordult ez a fejemben oO Amúgy a kérdezőnek tetszik, ahogy írta, úgyhogy ennyi.
22/30 anonim válasza:
Honnan tudjam???Utálom a lovakat!!!
23/30 anonim válasza:
Hm, nem neked szólt a kérdés:D Amúgy kérdező, "M" betűs a neved, igaz? Nem írom ki ide, de mikor jössz ki megint?:)
24/30 anonim válasza:
Ezek a kérdések mindenkinek szólnak.
25/30 anonim válasza:
És az értelmes válasz, hogy honnan tudjam, utálom a lovakat? Ha nem tud(sz te sem) értelmes választ írni, inkább ne írj, mert ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, akkor NEM neked szól:) Nyilván azoktól kérdezte, akik ismerik a helyet..
26/30 anonim válasza:
Ja, hogy ugyanaz az értelmes ember írta a két választ :')
27/30 A kérdező kommentje:
Igen "M" betűs a nevem :) Épp most jöttem vissza... Legközelebb csütörtökön megyek 4-5 óra felé :)
2011. máj. 16. 19:31
28/30 anonim válasza:
aaaajj:( Akkor pont elkerültük egymást, sztem előtted egy fél vagy egy órával jöttünk el:S Na majd csütörtökön..:D Remélem jobb idő lesz már, és kint leszünk:S
30/30 anonim válasza:
Figyeljetek légyszíves ne huzzátok le így a nimród lovardát! én nagyon szeretek oda járni és tag vagyok aki pedig azt írta hogy kiabál az edző egyáltalán nincs igaza sőt a versenyen sem szokott kiabálni senki senkivel!!és aki pedig azt sem tudja hogy milyen ( az elöbb irta valaki hogy:ˇbár még nem voltam ott") az inkább maradjon csendbe azutan mondhatod a magadét miután szétnéztél meg ismerkedtél az edzővel stb. Én nagyon szeretek oda járni. mindössze 17 ló van.Szóval ne merje senki szidni a nimródot mert pl. én is nagyon szeretem ennyit erről... -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!