Mi a véleményetek a békéscsabai Nimród Lovasegyletről?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 17:47
11/30 anonim válasza:
Hát, tényleg a legkönnyebb a csalásra fogni, hogy béna vagy:D Gondolom más versenyen is mindig csalunk, mikor elhozunk pár érmet, kupát:)
12/30 anonim válasza:
CH.....nem mondok semmit látszik hogy nimródosok vagytok -.-" önteltség felsőfoka. Persze a csalást nem ismerik be mivel lehúzná az egyesület hírnevét....
13/30 anonim válasza:
:DD hagyd már magad:) Tudsz bizonyítani bármilyen csalást is? Mert szerintem nem..:D Egyébként ez nem önteltség, csak pl ha elkezdik fikázni az egyesületünket, akkor nem egyetértünk, hanem kiállunk érte..-.-" De annyit se érsz hogy meghallja bárki is:"D
14/30 anonim válasza:
hát én nem tudom, hogy honnan a faszomból veszed az ilyen hülyeségeket-.-", hogy csalnak, meg ordibál az edző... elég nagy tévedés..., meg szerintem is csalás volt az, hogy több tag megyebajnok lett... nah ennyit erről mert nem csak az az egy versenyvolt..., azért én mást vártam a lovas élettől már ne is haragudjatok...itt fikázzák a másikat... szerintem ez szánalmas....nah ennyi a vélményem
15/30 anonim válasza:
Egyébként kérdező, te jársz ki ide lovagolni, vagy "csak" tagja vagy? Vagy esetleg új?:)
16/30 A kérdező kommentje:
Most kezdtem el ott lovagolni.
2011. máj. 10. 19:27
17/30 anonim válasza:
És hogy tetszik? Biztos veled is üvöltöttek már, és csaltál már, mint ahogy a kedves válaszoló leírta-.- Na de tényleg, te hogy látod?
18/30 A kérdező kommentje:
Hát én nem nagyon látok semmit megvalósulni az előzőekben leírtakból. Egyszer kiabált az edző, mikor az egyik kiskecske elindult be a lovakhoz. Velem nem ordibál, nagyon rendes, szimpatikus. A lovarda nagyon tetszik, ez nem az a tipikus luxuslovarda, ahová minden plázaribanc jár, hanem egy családias, tanya beütésű hely. Hogy őszinte legyek, még csak egyszer voltam órán, de már majd meghalok hogy holnap legyen, és mehessek megint!
2011. máj. 11. 07:07
19/30 anonim válasza:
:) Én sem régóta járok, és pont ezért imádom, mert családias, nem vagyunk hatvanan folyamatosan, stb.. Nagyonnagyonnagyon szeretem, és szerintem mindenki más is aki ide jár:)
20/30 anonim válasza:
Az edzők általában mindenhol ordibálnak,lásd pl.a nagyhírű Tatter néhány ismertebb edzőjét.Egyébként egy lovas edzésen az elsuttogott szavakat legfeljebb a ló értené :)
Régesrég,mikor én tanultam,az ember haját is leüvöltötték,mégsem problémázott ezen senki.
Én még nem jártam ebben a békéscsabai klubban,de az ország legtöbb lovas helyén megfordultam.A recept teljesen egyszerű:el kell menni személyesen és meg kell nézni,erről szól a történet.Az nagyon kevés,hogy "azt hallottam valakitől".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!