Kezdőoldal » Állatok » Lovak » 34 évesen érdemes elkezdeni...

34 évesen érdemes elkezdeni lovagolni? Illetve kb mennyi ideig tart, mire hobbiszinten megtanul az ember lovagolni?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy álmom már évek óta, és most van rá lehetőségem, hogy végre megtanuljak. Nem akarok versenyezni, csak biztonságosan ülni lovon ha pl. terepre megyünk.
2011. máj. 1. 08:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves lovasoktató,

Nem tudom, hogy olvasod e még a hozzászólásokat, de jelenleg másik lovardát keresek, illetve olyan oktatót, aki folyamatosan, hétköznapokon is tud oktatást vállalni.

A Te hozzászólásaid alapján úgy gondolom, hogy lelkiismeretes oktató vagy, így amennyiben kérhetem, egy privát e-mailt legyél kedves küldeni nekem, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot oktatás céljából.

2011. júl. 7. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!