Hogyan tudom ráadni az 1 éves csődör csikóra a kötőféket?
nem most kellett volna elkezdeni.
menj oda hozzá,simogasd meg a fejét meg ilyenek.mutasd meg neki hogy mi van nálad.
szépen állj a bal oldalára és fogd meg a fejét és szépen lassan és óvatosan tedd rá kicsit,de ne csatold össze,fél perc után óvatosan vedd le és ha jól viselkedik dicsérd meg.
ezt az időt minden alkalommal lehet növelni óvatosan,de még semmiképp ne hagyd rajta ha egyedül hagyod mert a csikó ugye még hajlékony és szoktak hátsó lábbal vakarozni és beleakadhatna a lába a kötőfékbe és ez végzetes lehet!!!
Mért nem volt még rajta mert az nagy hiba!!!!
De amúgy mutasd meg neki a kötőféket és szép nyugodtan kapcsold a nyakára! =)
köszi a válaszaitokat
megpróbálom.........
am már pár hetesen is mutogattuk neki meg próbáltuk felrakni rá de akkor se ment.... rengetegszer próbáltuk...
nekem is van egy 1 éves csődör csikóm és
őrá csak úgy tudom feltenni hogy a nyakára teszek 1 kötelet és ha megvan akkor óvatosan ráhúzom a fejére
Olyan kotofek kell ami elol hatul kapcsos. Ha nem engedi hogy feltedd elolrol akkor veszel egy olyan hatulkapcsost azt osszekapcsolod a nyaka aljanal/vallan aztan fokozatosan feljebb teszed aztan ha felert a helyere elol is osszekapcsolod.
Nincs ebben tapasztalatom de valami ilyesmit olvastam nemreg fogalmam nincs mar hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!