Való még nekem a póni vagy már rendes nagy ló kell (bővebben a magyarázatban)?
Figyelt kérdés
Magasabb vagyok másfél méternél és nehezebb 5 kilónál. Való még nekem a póni?2011. ápr. 26. 12:37
1/13 anonim válasza:
persze ! vannak úgymond "kis lovak" is, amik ilyen 140-150 cm-ek a welsh pónit is szívből ajánlom neked! :) kedvesek kezdőknek, haladóknak is kimondottan jók :) ahogy írtad a méretednek is megfelel mert ha pl. 150 vagy akkor a ló 140 ha 160 vagy akkor a ló 150, nekem is így van lovam 160 vok és "kis lovam" van aki 150 cm... De ne ilyen shetlandira ülj, aki csórikám jó hogy 120-at eléri :) hucul ra is átülhetsz de az már ilyen 145 de azis vígan jó neked :D
2/13 anonim válasza:
a hucult én is szívesen ajánlom
3/13 anonim válasza:
nehezebb vagy 5 kilónál? :D az már teljesítmény! hogy csináltad?:D
a kérdésre válaszolva a haflingi is "kis lónak" számít,és barátságos,csak egy kicsit lusta némelyik :D
4/13 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy hány éves vagy. Mert ha már nem nősz, akkor persze vehetsz egy welsh pónit, vagy haflingit, de ha még nőni fogsz, akkor érdemesebb lovat venni, mert sajna kinövöd a pónit... :)
5/13 anonim válasza:
Szerintem is való neked póni!!:DD
6/13 A kérdező kommentje:
50 kilónál vagyok nehezebb, elírtam. Én is nevettem rajta.
2011. ápr. 26. 18:00
7/13 anonim válasza:
Én 170 cm magas vagyok és 55 kg egy 150 cm-es sodrit lovagolok. Inkább vagy kislovat (haflingi, fjord, hucul), vagy rendes lovat vennék. Az arabok nem túl magasak, viszont ahhoz ember kell, hogy elbírjon vele, mert elég menősek, és sokat kell őket mozgatni.
"Rendes" lovak közül ajánlom a kisbérit :D
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, utolsó. A te válaszod hasznos.
2011. ápr. 27. 05:56
9/13 anonim válasza:
a bardigiano se rossz és nem olyan nagy de kényelmes gombócok.
nagyok közül pedig:magyar félvér,kisbéri
10/13 anonim válasza:
Persze!Én 162 centi vok,47kg és egy 128 cm-es pónit lovagolok!welsh pónit ajánlom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!