Hány foga van a 1 éves kanca lúnak?
Figyelt kérdés
az érdekelne h mennyi a foga a lúnak mert akarok venni egyet mert a másik megdöglött és se én se a kupec nem értünk hozzája és azt se tudjuk h mennyit érhet a 1 éves kancája ami kéne.
megegyeztünk hogyan holnap megnézzük a lút és ahány a foga annyiszor 15ezer forintot ér a állat.
szóval érdekelne hogy mennyi a fog mert ha sok és ezmiatt drága lessz akkor az éjjel még kihuzom pr fogát neki.
a válaszokat elöre is köszőnöm
2011. ápr. 22. 17:07
1/20 anonim válasza:
Húzjad ki a lúnak az pár fogát, mer annyira olcsó sose lehet, hogy elég ócsó legyen.
2/20 anonim válasza:
'lúnak', 'hozzája'.. te aztán tényleg nagyon értesz a lovakhoz! szerintem nem kell neked még ló, és éljen az értelmes kinyilvánítás. szerintem te csak szórakozol. vagyis inkább remélem..
3/20 anonim válasza:
A lovat én sem értem miért írta úgy de a hozzája az "nógrádiasan" van írva. :D (Ez nálunk már megszokott.)
4/20 anonim válasza:
Az 1 éves kanca lúnak gyári állapotban 148 foga van, úgyhogy belenyúlhatsz a pénztárcádba.
7/20 A kérdező kommentje:
148?????????????????
akkor aztat meg nem veszem mert sok lesz az es köszi a válaszokat.
azért lú mert erre fele mindenki lúzik és mindenki igy hivja
2011. ápr. 22. 19:58
9/20 A kérdező kommentje:
24??
na mostan akkor mennyi az annyi?
2011. ápr. 23. 07:53
10/20 anonim válasza:
Belegondoltál már ,hogy annak a nyomorult állatnak hogyan férne el a szájában 148 fog?Amúgy is nagy fogai vannak...Szerintem ez átverés.Nem is kell neked az a lú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!