A csikója jönni fog utánunk?
ki ne köss egy ilyen fiatal csikót te ... :O
megfog sérülni,nehogy kikösd!!!!! hogy jutott egyáltalán ilyen az eszedbe hogy kiköss egy ilyen fiatal csikót?? hány éves vagy?
57/f
Ja, lehet, hogy nem volt semmi baja, de azért mégis tényleg emberségesebb lenne hagyni még kicsit. Egyébként a kérdésedre válaszolva:
A csikó megy az anyja után, de nem zavaróan, nem fog aládmenni, meg semmi, leválasztásig ki szokták engedni az anyjával. Mikor én lovagoltam olyan lovat, amelyiknek csikója volt, az is kijött, de elment legelni, a lényeg, hog lássa az anyját, és a kanca is lássa a csikót. Nem feltétlen szalad melletted, bár néha biztos fog, de tényleg nem zavaróan, esetleg ugrál vágtázik, de neked sose megy, és attól sem kell tarts, hogy a kanca megijed tőle, mert érdekes módon az nem zavarta, ha a csikó játszott mellette, nem ijedt meg tőle. Viszont tényleg jobb lenne még hagyni.
12 éves vagyok.Ma voltam lovagolni és nem a kancán lovagoltam..nem kellett volna "leszidni".Inkább "örülni" neki hogy előbb megtudakoltam..rosszabb lett volna ha kikötöm és a kancán lovagolok.Legalább megkérdeztem.
Aki normális választ adott annak nagyon szépen köszönöm,sokat segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!