Vannak olyan iskolak hogy lovaglast es altalanos iskolat egyarant tanitanak? A lovaglast akar versenyszeruen is?
Általános iskolai szinten nincs.
Szakközépiskola: Kaposvár, Bábolna. Ez belovaglói végzettséget ad.
Szakmunkáskápző pedig rengeteg van az országban, mezőgazdasági iskolákon belül, ez lótenyésztő szakmát ad.
Mindegyikben szokták versenyeztetni az arra "érdemeseket".
Szia!
A belovaglás azt jelenti, hogy te tanítod be a csikót, mikor arra érdemes kort ér el.
itt a legfelső cikk. kapsz érettségit és zsokéképzést. én sajna kívül esek ezen a körön, 2 éve még nem volt ilyen, és különben is, ha anyáméknak ezt felvetem, valószínűleg páros lábbal rúgnak ki az ajtón :D a zsokéság engem is érdekel, de nem igazán ismerem a részleteket... a legjobb tippem ezen a téren az, amit mások máshol már leírtak: www.abrakmester.hu ezen belül van egy olyan topic h zsoké szeretnék lenni vagy vmi hasonló. ide lovis népek irkálnak, akik tudnak neked segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!