Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek ez a kanca vemhes...

Szerintetek ez a kanca vemhes a képen?

Figyelt kérdés

[link]

Fél év telt el a két kép között, természetesen az alsó a régebbi. Más takarmányozástól lehet ennyivel nagyobb a hasa??

2011. ápr. 8. 14:16
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Kedves kérdező tiéd ez a ló?
2011. ápr. 10. 11:23
 12/25 A kérdező kommentje:
íEz nem csúnya ez a ló csak a te füled! :D amúgy melléfogott itt az összes okoska mert most volt az állatorvos.a ló vemhes, most volt féreghajtva oltást kap és rohadtul semmi baja nincs... ^.- Pff.. Am meg fiatal még hamar elkapta az élet szegénykémet! és igen az alsón rövid a sörénye
2011. ápr. 14. 16:09
 13/25 anonim ***** válasza:
Gratulálok a zugcsikódhoz...
2011. ápr. 14. 16:10
 14/25 A kérdező kommentje:

[link]

Amúgy ez egy élénk, csöppet sem lanyha /most egy kicsit mert vemhes/ lovacska,abrakolva,télen szénát,lucernát kapott egy ideig granulált tápot is.most kint van lehelőn. Semmilyen panasza nincs nagyon jól megvan köszöni szépen!

Én meg az értelmes kommenteket!

2011. ápr. 14. 16:22
 15/25 A kérdező kommentje:
Én meg a modorodhoz gratulálok kedves!
2011. ápr. 14. 16:24
 16/25 anonim ***** válasza:
nagyon rosszul néz ki...:SSS
2011. ápr. 15. 15:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Hát elég carul néz ki ezen a képen is...
2011. ápr. 15. 17:53
 18/25 anonim ***** válasza:
Akkor szar volt a kép, ne minket hibáztass, ha elmondjuk, amit látunk...
2011. ápr. 15. 18:35
 19/25 A kérdező kommentje:
az nembaj hogy elmondjátok csak a stílus, meg a rosszindulat. én is látom hogy nem a legjobban néz ki és tényleg igyekszem mindent megtenni érte..megvettem neki a legjobb tápokat meg mindent, és így néz ki.
2011. ápr. 15. 21:16
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát most ha neked mutatnának egy ránézésre elég rossz bőrben lévő állatot, amiről csak azt akarja tudni a kedves tulaj, hogy vemhes-e, te is felkapnád a vizet kicsit gondolom. Ez valahol normális reakció, mindenki segíteni akar az állaton.
2011. ápr. 16. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!